loading...
فوج
s.m.m بازدید : 310 1395/04/09 نظرات (0)

ابتدا روغن را در یك ظرف بزرگ گرم می كنیم. این ظرف بهتر است از جنس

فلز باشد.بعد از گرم شدن روغن پودر كاری را در روغن ریخته و برای ۲ تا

۳ دقیقه تفت می دهیم.بعد از آن به آن هویج های خرد شده، پیاز و سیب

را كه قبلاً پخته ایم اضافه می كنیم و به هم می ...

s.m.m بازدید : 263 1395/04/09 نظرات (0)

در قابلمه ای پیاز، سیر، گوجه فرنگی و زردچوبه و دارچین را ریخته و آب را

به آن اضافه کنید. عدس ها را شسته و به مواد اضافه کنید، پس از آن که

مواد درون قابلمه به جوش آمد، در آن را بگذارید و اجازه دهید برای ۲۰

دقیقه بپزد و عدس ها نرم شوند. سپس آب مرغ را اضافه کرده...

s.m.m بازدید : 385 1395/04/09 نظرات (0)

یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت ۴ الی

۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم

هویج در آن بریزید، بگذارید نیم‌پز شود. بعد ۱۵۰ گرم سیب‌زمینی پوست

گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید...

s.m.m بازدید : 375 1395/04/09 نظرات (0)

۱) روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. سپس پیاز، کرفس، هویج

و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. شعله اجاق

گاز را کم کنید و مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به آرامی همزمان

با سرخ شدن پخته شوند. در طول این مدت چند بار در...

s.m.m بازدید : 285 1395/04/09 نظرات (0)

قابلمه مناسبی را روی شعله قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس

پیاز، هویج و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آنها با حرارت

ملایم برای هفت دقیقه با هم تفت داده شوند.نخودها و لوبیا سفید را پس

از پخته شدن به مواد درون قابلمه اضافه کرده و صبر کنید ...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 414
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,301
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,179
  • بازدید ماه : 14,390
  • بازدید سال : 254,266
  • بازدید کلی : 5,867,823