جوجه کباب درسته در فر
جوجه مرغ : ۱۲۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
روغن زیتون : ۱ فنجان
سیب زمینی چیپس : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
جوجه درسته را تمیز میکنیم و میشوئیم و خوب خشک میکنیم و اطرافش را با سس روغن زیتون، آبلیمو و نمک آغشته میسازیم و دو سیخ از جوجه میگذاریم و یا جوجه را روی ظرفی مشبک (پنجرهای شکل) قرار میدهیم و سیخ یا ظرف مشبک را در دیس یا سینی فر میگذاریم و سینی را روی آخرین پنجره فر که قبلاً با حرارت ۴۵۰ درجه گرم شده است قرار می دهیم و نیم ساعت تا سه ربع میگذاریم بماند، گاهی جوجه را پشت و رو میکنیم و از سس روی آن میدهیم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به ۳۵۰ درجه میرسانیم و نیم ساعت تا سه ربع ساعت دیگر میگذاریم جوجه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود، مدت طبخ جوجه درسته در فر از یک ساعت ربع تا یکساعت و نیم میباشد، بعد جوجه را در دیس قرار میدهیم و اطرافش را با جعفری و چیبس تزئین میکنیم (نکته حساس در طبخ جوجه درسته این است که جوجه را گاهی بلند کنیم تا آبهای داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود.)
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود یک کیلوونیم است میشود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن یکساعت و نیم است که سه ربع ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت و سه ربع ساعت با حرارت ۴۵۰ درجه میباشد ممکن است مرغ را در کاغذهای مخصوص آلومینیوم پیچیده و بعد از یک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نیمساعت آخر برشته و طلائی شود در صورت پیچیدن مرغ در کاغذ کباب پختهتر و آبدارتر میگردد.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
روغن زیتون : ۱ فنجان
سیب زمینی چیپس : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
جوجه درسته را تمیز میکنیم و میشوئیم و خوب خشک میکنیم و اطرافش را با سس روغن زیتون، آبلیمو و نمک آغشته میسازیم و دو سیخ از جوجه میگذاریم و یا جوجه را روی ظرفی مشبک (پنجرهای شکل) قرار میدهیم و سیخ یا ظرف مشبک را در دیس یا سینی فر میگذاریم و سینی را روی آخرین پنجره فر که قبلاً با حرارت ۴۵۰ درجه گرم شده است قرار می دهیم و نیم ساعت تا سه ربع میگذاریم بماند، گاهی جوجه را پشت و رو میکنیم و از سس روی آن میدهیم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به ۳۵۰ درجه میرسانیم و نیم ساعت تا سه ربع ساعت دیگر میگذاریم جوجه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود، مدت طبخ جوجه درسته در فر از یک ساعت ربع تا یکساعت و نیم میباشد، بعد جوجه را در دیس قرار میدهیم و اطرافش را با جعفری و چیبس تزئین میکنیم (نکته حساس در طبخ جوجه درسته این است که جوجه را گاهی بلند کنیم تا آبهای داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود.)
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود یک کیلوونیم است میشود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن یکساعت و نیم است که سه ربع ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت و سه ربع ساعت با حرارت ۴۵۰ درجه میباشد ممکن است مرغ را در کاغذهای مخصوص آلومینیوم پیچیده و بعد از یک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نیمساعت آخر برشته و طلائی شود در صورت پیچیدن مرغ در کاغذ کباب پختهتر و آبدارتر میگردد.