loading...
فوج
s.m.m بازدید : 375 1395/07/11 نظرات (0)


خورش جدید بادنجان



خورش جدید بادنجان مواد لازم
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ ۶۸۰ گرم گوشت بره (سردست)
▪ دو عدد بادنجان بزرگ (پوست کنده و خردشده)
▪ دو عدد گوجه فرنگی بزرگ (خرد شده)
▪ دو عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
▪ دو عدد فلفل دلمه ای سبز (خرد شده)
▪ ۱۰ حبه سیر خرد شده
▪ ۱۵ گرم رب گوجه فرنگی
▪ ۱۲۰میلی لیتر آب 
▪ هفت گرم ادویه
▪ ۱۰ گرم نمک
▪ دو گرم فلفل سیاه
● طرز تهیه

کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کرده و سپس گوشت را به آن افزوده و سرخ کنید.
سپس بادنجان، گوجه، پیاز، فلفل سبز و سیر را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا کمی سرخ شود.
در یک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه بریزید و هم بزنید سپس ادویه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. 
حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید به مدت یک ساعت و نیم بپزد (تا هنگامی که گوشت پخته شود)‎. 
در صورت لزوم کمی آب به آن بیفزایید.
زمان مورد نیاز: دو ساعت و ربع
این خورش به همراه برنج بسیار لذیذ است.
این مقدار مواد برای تهیه غذای شش نفر کافی است.
[نگار نجار]
 

خورش تره‌فرنگی



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 483
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,829
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,707
  • بازدید ماه : 15,918
  • بازدید سال : 255,794
  • بازدید کلی : 5,869,351