خورش جدید بادنجان![]() ▪ دو قاشق غذاخوری کره ▪ ۶۸۰ گرم گوشت بره (سردست) ▪ دو عدد بادنجان بزرگ (پوست کنده و خردشده) ▪ دو عدد گوجه فرنگی بزرگ (خرد شده) ▪ دو عدد پیاز بزرگ (خرد شده) ▪ دو عدد فلفل دلمه ای سبز (خرد شده) ▪ ۱۰ حبه سیر خرد شده ▪ ۱۵ گرم رب گوجه فرنگی ▪ ۱۲۰میلی لیتر آب ▪ هفت گرم ادویه ▪ ۱۰ گرم نمک ▪ دو گرم فلفل سیاه ● طرز تهیه کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کرده و سپس گوشت را به آن افزوده و سرخ کنید. سپس بادنجان، گوجه، پیاز، فلفل سبز و سیر را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا کمی سرخ شود. در یک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه بریزید و هم بزنید سپس ادویه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید به مدت یک ساعت و نیم بپزد (تا هنگامی که گوشت پخته شود). در صورت لزوم کمی آب به آن بیفزایید. زمان مورد نیاز: دو ساعت و ربع این خورش به همراه برنج بسیار لذیذ است. این مقدار مواد برای تهیه غذای شش نفر کافی است. [نگار نجار] |
خورش ترهفرنگی |
