بادامی شکلاتی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۲ پیمانه سر خالی
▪ نمک: ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ آب گرم: ۲ قاشق سوپخوری
▪ ماست رقیق: ۲ قاشق سوپخوری
▪ پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری
▪ تخممرغ: ۲ عدد
▪ کره: یکدوم پیمانه
▪ هل (آسیابشده): یکدوم پیمانه
▪ وانیل شکری: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
▪ جوش شیرین: یکدوم قاشق چایخوری
▪ خلال بادام: یکدوم پیمانه
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، پودر شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود.تخممرغ و وانیل را اضافه کرده، بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. کاکائو را به آب اضافه کرده و بههمراه ماست به مایه اضافه کنید، سپس آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با هم مخلوط و الک و بهتدریج به مایه اضافه کنید و در آخر بادام را به آن بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید.خمیر را در طبقه وسط فر بهمدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا شیرینیها بپزد، سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از ۲ دقیقه، شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.
▪ نمک: ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ آب گرم: ۲ قاشق سوپخوری
▪ ماست رقیق: ۲ قاشق سوپخوری
▪ پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری
▪ تخممرغ: ۲ عدد
▪ کره: یکدوم پیمانه
▪ هل (آسیابشده): یکدوم پیمانه
▪ وانیل شکری: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
▪ جوش شیرین: یکدوم قاشق چایخوری
▪ خلال بادام: یکدوم پیمانه
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، پودر شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود.تخممرغ و وانیل را اضافه کرده، بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. کاکائو را به آب اضافه کرده و بههمراه ماست به مایه اضافه کنید، سپس آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با هم مخلوط و الک و بهتدریج به مایه اضافه کنید و در آخر بادام را به آن بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید.خمیر را در طبقه وسط فر بهمدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا شیرینیها بپزد، سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از ۲ دقیقه، شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.
منبع : روزنامه تهران امروز