loading...
فوج
s.m.m بازدید : 559 1395/04/02 نظرات (0)

پای سبزیجات

 

▪ مواد لازم:
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد
سیر، كوبیده ۲ حبه
پودر كاری۱ قاشق سوپخوری 
گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم
گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
بروكلی، خرد شده ۵/۳ پیمانه 
هویج متوسط، حلقه شده ۲ عدد
سس فلفل تند۲ قاشق چایخوری 
سیب زمینی متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته ۶ عدد
خامه۲ قاشق سوپخوری
۲۰ گرم كره 
پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی، گل كلم، بروكلی و هویج را اضافه كنید و بگذارید این سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه با آب گوجه فرنگی بپزند و كمی ترد شوند. آن را از روی آتش بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود و آن را در یك ظرف نسوز بریزید.سیب زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. سپس در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبید تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنید و این مخلوط را روی سبزیجات ریخته با پشت یك چنگال سطح مخلوط سیب زمینی را صاف كنید. پای را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته و طلایی شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزید.

 

منبع : روزنامه شرق
برچسب ها پای سبزیجات ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 605
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,745
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,623
  • بازدید ماه : 17,834
  • بازدید سال : 257,710
  • بازدید کلی : 5,871,267