تهچین اسفناج![]() ▪ روغن مایع ۳۰ گرم ▪ پیاز: یک عدد ▪ ماهیچه بدون استخوان: ۵۰۰ گرم ▪ زردچوبه: یک قاشق چایخوری ▪ آب: یک لیتر ▪ نمک: یک قاشق چایخوری ▪ آلو: ۲۵۰ گرم ▪ اسفناج: ۵/۱ کیلوگرم ▪ زرده تخممرغ: ۴ عدد ▪ ماست: یکپیمانه ▪ زعفران: یک قاشق چایخوری ▪ کره: ۱۵۰ گرم ▪ برنج: ۳ پیمانه ▪ ماست چکیده: ۱۵۰ گرم ● طرز تهیه: روغن را حرارت داده و پیاز ریزخردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس ماهیچه را همراه با زردچوبه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه تفت دهید. آب را اضافه کرده و ۹۰ دقیقه حرارت دهید. نمک را اضافه کرده و حرارت دادن را ادامه دهید تا آب گوشت به یک پیمانه برسد. آلوهای از پیش خیسشده را ۳۰ دقیقه حرارت دهید. اسفناج را به قطعات متوسط برش داده و در کمی روغن سرخ کنید سپس نمک را اضافه کنید. زرده تخممرغ، ماست، زعفران و آب گوشت را با هم مخلوط کرده و سپس کره آبشده را اضافه کنید. اسفناج و برنج آبکش شده را به مخلوط اضافه کنید و کمی به آرامی هم بزنید. نصف مخلوط را در ظرف اصلی بریزید، تکههای ماهیچه و آلوها را روی مخلوط گذاشته و سپس بقیه مخلوط را اضافه کنید. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید. ظرف را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۹۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخته شدن، ظرف را برگردانید و با ماست چکیده تزئین کنید. منبع : روزنامه تهران امروز
|
ته چین، غذای ایرانی