loading...
فوج
s.m.m بازدید : 375 1395/04/09 نظرات (0)

سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل

 

سوپ نخودفرنگی، سوپ فصل● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۷۵ میلی لیتر یا ۵ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▪ ۲ عدد پیاز بزرگ (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس (نگینی خرد شود)
▪ یک عدد هویج (نگینی خرد شود)
▪ یک حبه سیر (ریز خرد شود)
▪ ۴۰۰ گرم یا سه و یک دوم فنجان نخودفرنگی
▪ ۹۰۰ میلی لیتر یا سه و سه چهارم فنجان آب مرغ
▪ ۲۵ گرم برگ ریحان تازه (خرد شود)
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▪ تعدادی برگ ریحان تازه و کمی پنیر پارمیسان برای تزیین
● طرز تهیه
۱) روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. سپس پیاز، کرفس، هویج و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. شعله اجاق گاز را کم کنید و مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به آرامی همزمان با سرخ شدن پخته شوند. در طول این مدت چند بار در ظرف را برداشته و مواد را هم بزنید تا ته نگیرند.
۲) نخودفرنگی و آب مرغ را به مواد فوق اضافه کنید و بگذارید تا مایع به جوش آید. برای به جوش آمدن آن لازم است شعله اجاق گاز را زیاد کنید ولی پس از آن شعله را کم کرده و ریحان خرد شده و نمک و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید سپس ۱۰ دقیقه دیگر موارد را حرارت دهید.
۳) مواد سوپ را با قاشق کم کم به داخل دستگاه غذاساز و یا مخلوط کن بریزید به این ترتیب سوپ حاوی مواد مختلف رنگی، به مایه ای کرم رنگ و یک دست تبدیل می شود. این مایه را به قابلمه برگردانیده و با چند برگ ریحان و مقداری پنیر پارمیسان تزیین کنید. در صورتی که آب مرغ در دسترس نداشتید، همان میزان آب جوشیده را با یک عدد قرص عصاره مرغ و یا سبزیجات به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

 

منبع : روزنامه شرق
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 422
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,491
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,369
  • بازدید ماه : 14,580
  • بازدید سال : 254,456
  • بازدید کلی : 5,868,013