فوج

دلمه با نان لواش (دست پیچ )
امروز سه شنبه 29 خرداد 1403
تبليغات تبليغات

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

 

● مواد لازم :‌
گوشت چرخ كرده :‌ نیم كیلو گرم 
جعفری وترخان :‌۲ پیمانه 
گردو : ۲ قاشق غذا خوری 
زرشك : ۲ قاشق غذا خوری 
پیاز :‌یك عدد 
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد 
روغن ،‌نمك ، فلفل ونان لواش :‌به اندازه كافی 
● طرز تهیه :
سبزی ها را پاك وخرد می كنیم ،‌مغز گردو رامی كوبیم ، زرشك را پاك كرده ومی‌شوییم.
در یك ظرف مقداری روغن ریخته ،‌گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،‌بعد سبزیها ،‌مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شكل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تكه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شكل دلمه یا به شكل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم می‌گذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهی‌تابه سرخ كنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یك برگ كاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم . 
می توانیم برای تزئین كمی زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می كنیم.
مریم اسلامی نژاد

 

منبع : آشپزآنلاین

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد