loading...
فوج
s.m.m بازدید : 318 1395/04/05 نظرات (0)

آش دوغ

 

آش دوغ● مواد لازم برای ۶ نفر: 
▪ گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، 
▪ پیاز رنده شده: یک عدد، 
▪ آرد برنج: یک لیوان، تخم مرغ: ۲ عدد، 
▪ سبزی ( تره، گشنیز و سیر): یک کیلو، 
▪ نخود پخته: ۲ لیوان، 
▪ برنج: یک دوم لیوان، 
▪ دوغ: ۴ کیلو، 
▪ نمک و روغن و نعنا داغ: به مقدار کافی.
● شیوه پخت:
گوشت را با نمک و پیاز مخلوط کرده و به شکل کوفته قلقلی ریز در می آوریم و سپس در کمی روغن تفت می دهیم. اکنون دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم. ( برای این که بریده نشود) آخرین مرحله از پختن آش دوغ، افزودن سبزی، کوفته ریزه و نخود است. پس از آن ظرف آش را تا جا افتادن کامل هر از گاهی هم می زنیم. آش که آماده شد در یک ظرف چینی بکشید و روی آن را با نعنا و سیر داغ تزیین کنید. این آش را با لوبیای سفید و لپه و شوید هم می توان پخت. در این صورت آش پخته شده بیشتر باب دندان شیرازی ها خواهد بود. بدون آن که گوشت را قلقلی کنند!

 

منبع : روزنامه جوان
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 552
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,959
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,837
  • بازدید ماه : 17,048
  • بازدید سال : 256,924
  • بازدید کلی : 5,870,481