loading...
فوج
s.m.m بازدید : 330 1395/02/03 نظرات (0)
ران‌ مرغ‌ را ابتدا از پوست‌ درمی‌آوریم‌ و سپس‌ با استیك‌كوب‌ روی‌ آن‌ می‌كوبیم‌.
كمی‌ نمك‌، فلفل‌، زعفران‌ و زردچوبه‌ به‌ آن‌ می‌زنیم‌ و می‌گذاریم‌ تا ده‌ دقیقه‌ به‌
همان‌ شكل‌ بماند، پس‌ از این‌ مدت‌، ران‌ را در خمیر نان‌ خشك‌ می‌غلتانیم‌
و سپس‌ به‌ آن‌ تخم‌مرغ‌ می‌زنیم‌ (توجه‌ كنید كه‌ آن‌ را به‌...
s.m.m بازدید : 329 1395/02/03 نظرات (0)
گوشت گوسفند را با سس سویا، روغن زیتون و فلفل مزه دار كرده و به مدت ۲
تا ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس با بیفتك كوب گوشت را كوبیده و
نرم كنید و برای كباب كردن روی صفحه توری فلزی قرار دهید.پیاز چه
و گوجه فرنگی را با كمی روغن زیتون تفت داده، ...
s.m.m بازدید : 269 1395/02/03 نظرات (0)
جگر را به شكل ورقه های استیك می بریم. به طوری كه كمی پهن و كلفت باشد
تابه چدنی را با مقداری كره چرب می كنیم پیاز رنده شده را پس از گرفتن آب
آن در تابه چدنی می ریزیم. جگر را روی پیازها قرار می دهیم و روی آن نمك
و فلفل می پاشیم. دو طرف جگر را با حرارت ملایم و بدون ...
s.m.m بازدید : 285 1395/02/03 نظرات (0)

آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها

را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک

ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد

گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده...

s.m.m بازدید : 365 1395/02/03 نظرات (0)

قطعات گوشت را کمی می‌کوبیم و با دست به آنها شکل منظمی می‌دهیم . نصف

کره را آب می‌کنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل می‌پاشیم و با کره آب

شده آغشته می‌کنیم؛ تابه چدنی را می‌گذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه

گوشت را در تابه سرخ می‌کنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 440
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,882
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,760
  • بازدید ماه : 14,971
  • بازدید سال : 254,847
  • بازدید کلی : 5,868,404