loading...
فوج
s.m.m بازدید : 370 1395/02/03 نظرات (0)

کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس مرغ و پیاز را به

آن اضافه کنید تا سرخ شوند. رب گوجه را به آن افزوده و دو دقیقه روی حرارت ملایم

قرار دهید.گوجه فرنگی، هویج، میخک، ادویه، نمک و فلفل را به آن افزوده و چند

دقیقه سرخ کنید. سپس آب و عصاره مرغ را به آن...

s.m.m بازدید : 397 1395/02/03 نظرات (0)

۱) شیر، هویج، پیازچه، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، خرده نان، نمک و فلفل را ر یک

کاسه متوسط مخلوط میکنیم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط

میکنیم. مخلوط را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر یک را به شکل دایره ای

به قطر ۳ سانتیمتر در ...

s.m.m بازدید : 323 1395/02/03 نظرات (0)

۱) گوشت چرخ کرده و سوسیس را با دست در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید،

نگران یکنواخت شدن آن نباشید، چون به تدریج بیشتر مخلوط خواهند شد. مخلوط

گوشت را به ۱۲ کره هم اندازه تقسیم کنید. هر یک از توپهای گوشت را روی کاغذ

روغنی پهن کنید تا به شکل دایره ای به قطر ۱۰ و ارتفاع ۱.۵ سانتیمتر...

s.m.m بازدید : 375 1395/02/03 نظرات (0)

در یک ظرف بزرگ، آرد، خرده های نان، ریحان و پنیر پارمسان را ریخته و هم بزنید.

در ظرفی دیگر شیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را با بال مرغ

آغشته کنید. سپس بال مرغ را در ظرف حاوی مخلوط آرد، خرده های نان و.‎.‎. قرار

دهید، طوری که تمام سطوح بال ها به مواد درون ظرف آغشته شود...

s.m.m بازدید : 370 1395/02/03 نظرات (0)

د‌ر قابلمه‌ای نسوز مرغ را با اد‌ویه‌های نرم شد‌ه و نمک مخلوط می‌کنیم. سپس ماست

را با آبلیمو، فلفل سبز تند‌، سیر و زنجبیل را به مواد‌ اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌

زنیم. سپس مواد‌ به د‌ست آمد‌ه را روی اجاق گاز با شعله کم به مد‌ت یک ساعت می‌

گذاریم تا مرغ پخته شود‌...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 699
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,671
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,549
  • بازدید ماه : 22,760
  • بازدید سال : 262,636
  • بازدید کلی : 5,876,193