loading...
فوج
s.m.m بازدید : 358 1395/04/02 نظرات (0)

گریل را روشن کرده ، برنج را در آب در ظرف در بسته به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید

تا آرام بپزد. لوبیا پخته و سرخ شده را روی حرارت ملایم گذاشته و نمک و پودر

سیر زده بگذارید آهسته گرم شود و گهگاهی هم بزنید. پیاز را سرخ کنید تا ترد

و قهوه ای شود. استیک ها را بین ۱۰ دقیقه روی گریل بپزید...

s.m.m بازدید : 1030 1395/04/02 نظرات (0)

استیک نوعی کباب فرنگی محسوب می شود که معمولاً هر تکه ی آن

۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم وزن دارد و دارای قطری به اندازه ۲ تا ۴ سانتی متر می

باشد. فرنگی ها نوع نیم پز استیک را بیشتر می پسندند و اعتقاد

دارند هر چه قطر استیک زیادتر باشد, مرغوب تر ...

s.m.m بازدید : 282 1395/02/03 نظرات (0)

گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت

ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک

وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته

خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت ...

s.m.m بازدید : 322 1395/02/03 نظرات (0)

چربی اضافه گوشت را گرفته و آن را به صورت قطعات نازک درآورید.زعفران را با یک

چهارم فنجان کره، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی گوشت ها بمالید.گوشت ها

را به همراه پیاز و جعفری در بخارپز قرار دهید تا پخته شود. در صورت تمایل می

توانید پس از پخته شدن گوشت آن را کمی در روغن گیاهی ...

s.m.m بازدید : 297 1395/02/03 نظرات (0)

جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم و کمی نمک و فلفل

می‌زنیم، بعد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می‌کنیم و داخل جگر می‌ریزیم،

بعد از یکی دو جوش از روی آتش برمی‌داریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک

چند جوش می‌دهیم در صافی می‌ریزیم تا آب آن برود، بعد ماکارونی را...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 701
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,741
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,619
  • بازدید ماه : 22,830
  • بازدید سال : 262,706
  • بازدید کلی : 5,876,263