close
دانلود آهنگ جدید
بریانی

فوج

بریانی
امروز جمعه 27 دی 1398
تبليغات تبليغات

بریانی

بریانی

 

بریانیمواد لازم:
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
نان سنگک
روغن نمک و فلفل و زرد چوبه

دستور تهیه: 

گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت رابرای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.

 

منبع : سایت تخصص بانوان یزد

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد