loading...
فوج
s.m.m بازدید : 311 1395/05/15 نظرات (0)

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی

 

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی● مواد لازم: 
▪ بادمجان قلمی: ۱ کیلو؛ 
▪ پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چای خوری؛ 
▪ تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد؛ 
▪ سیر: ۲ حبه؛ 
▪ آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذا خوری؛ 
▪ زعفران دم کرده: به میزان دلخواه؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ 
▪ روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه. 
● طرز تهیه: 
- بادمجان ها را کباب کرده، پوست آن ها را جدا می کنیم و با آب سرد می شوییم. این بادمجان ها را در آبکش ریخته و برای این که تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان ها کمی نمک می ریزیم و می گذاریم تا نیم ساعت بماند. 
- بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی کرده و با گوشت کوب یا مخلوط کن پوره می کنیم و آن ها را کنار می گذاریم. 
- در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می کنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخم مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می زنیم. 
- در تابه ای روغن می ریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می بندیم. 
- وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می کنیم. 
▪ نکته: 
برای کباب کردن بادمجان، با چاقو روی پوست تمام بادمجان ها شکاف ایجاد کنید تا هنگام کباب شدن نترکد.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 556
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,028
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,906
  • بازدید ماه : 17,117
  • بازدید سال : 256,993
  • بازدید کلی : 5,870,550