کوکوی قارچ

● مواد لازم:
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم، تخم مرغ: ۶ عدد، جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری، كره: ۲ قاشق غذاخوری، روغن برای سرخ كردن، نمك و فلفل به میزان دلخواه.
● شیوه پخت:
ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت كم اجاق تفت دهید. سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشكنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
از باقیمانده كره به علاوه روغن برای سرخ كردن كوكو استفاده می كنیم. به محض سرخ شدن یك طرف كوكو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در صورتی كه اندازه های داده شده رعایت شود، این غذا برای ۴ تا ۶ نفر كافی است.
فریده آقازاده طارانی
منبع : روزنامه جوان