loading...
فوج
s.m.m بازدید : 374 1395/02/03 نظرات (0)

بال مرغ با سس بادام زمینی

● مواد لازم

▪ نصف فنجان آرد
▪ یک فنجان نان خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
▪ یک قاشق غذاخوری نمک
▪ دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
▪ نصف فنجان کره مارگارین ذوب شده
▪ نصف فنجان شیر
▪ کمی فلفل سیاه
▪ پنج عدد بال مرغ
▪ مواد لازم برای تهیه سس
▪ یک و نیم فنجان بادام زمینی بوداده آسیاب شده
▪ یک عدد سیر له شده
▪ دو قاشق غذاخوری زنجبیل له شده
▪ یک قاشق چایخوری تمر هندی
▪ شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
● زمان پخت: ۲۶ دقیقه
● طرز تهیه
در یک ظرف بزرگ، آرد، خرده های نان، ریحان و پنیر پارمسان را ریخته و هم بزنید. در ظرفی دیگر شیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را با بال مرغ آغشته کنید. سپس بال مرغ را در ظرف حاوی مخلوط آرد، خرده های نان و.‎.‎. قرار دهید، طوری که تمام سطوح بال ها به مواد درون ظرف آغشته شود. سپس کمی کره به آن مالیده و در فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
در این فاصله بادام زمینی، سیر و زنجبیل را در ظرف کوچکی ریخته و هم بزنید و سپس سایر مواد را به آن بیفزایید. سس را در ظرف بزرگی ریخته و بال های برشته را در آن قرار دهید و با کمی سبزی آن را تزئین کنید.

ملیحه قریشی

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 497
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,099
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,977
  • بازدید ماه : 16,188
  • بازدید سال : 256,064
  • بازدید کلی : 5,869,621