فوج

استیک با قارچ
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

استیک با قارچ

استیک با قارچ

 

شرح حال این غذا: 
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده ۶قطعه 
کره ۱۵۰ گرم 
فلفل کوبیده نرم یک قاشق چایخوری 
قارچ ۲۵۰ گرم 
نمک به مقدار کافی 
دستور تهیه: قطعات گوشت را کمی می‌کوبیم و با دست به آنها شکل منظمی می‌دهیم . نصف کره را آب می‌کنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل می‌پاشیم و با کره آب شده آغشته می‌کنیم؛ تابه چدنی را می‌گذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ می‌کنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه گوشت، بقیه کره را با کمی نمک و فلفل داخل تابه می‌ریزیم و کنسرو قارچ را داخل تابه می‌ریزیم و بعد از چند جوش روی هر قطعه گوشت را مقداری از این سس و قارچ می‌ریزیم، در صورتی‌که قارچ تازه مصرف نمائیم، قارچ را تمیز و خرد می‌کنیم و در یکی دو قاشق کره آنرا کمی سرخ و مثل کنسرو قارچ مطابق دستور عمل می‌کنیم.

 

منبع : روجین سایت مازندران

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد