loading...
فوج
s.m.m بازدید : 365 1395/02/03 نظرات (0)

استیک با قارچ

 

شرح حال این غذا: 
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده ۶قطعه 
کره ۱۵۰ گرم 
فلفل کوبیده نرم یک قاشق چایخوری 
قارچ ۲۵۰ گرم 
نمک به مقدار کافی 
دستور تهیه: قطعات گوشت را کمی می‌کوبیم و با دست به آنها شکل منظمی می‌دهیم . نصف کره را آب می‌کنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل می‌پاشیم و با کره آب شده آغشته می‌کنیم؛ تابه چدنی را می‌گذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ می‌کنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه گوشت، بقیه کره را با کمی نمک و فلفل داخل تابه می‌ریزیم و کنسرو قارچ را داخل تابه می‌ریزیم و بعد از چند جوش روی هر قطعه گوشت را مقداری از این سس و قارچ می‌ریزیم، در صورتی‌که قارچ تازه مصرف نمائیم، قارچ را تمیز و خرد می‌کنیم و در یکی دو قاشق کره آنرا کمی سرخ و مثل کنسرو قارچ مطابق دستور عمل می‌کنیم.

 

منبع : روجین سایت مازندران
برچسب ها استیک با قارچ ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 603
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,704
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,582
  • بازدید ماه : 17,793
  • بازدید سال : 257,669
  • بازدید کلی : 5,871,226