loading...
فوج
s.m.m بازدید : 264 1395/05/01 نظرات (0)

روغن را در یک قابلمه در اندازه متوسط ریخته، پیاز، تره فرنگی، نمک، فلفل

و سیر را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید. سینه مرغ را به قطعات کوچک

تقسیم کرده و به مواد درون قابلمه بیفزایید. لوبیا، ذرت، هویج و سیب زمینی

را به همراه چهار فنجان آب جوشیده در قابلمه ریخته و به...

s.m.m بازدید : 384 1395/05/01 نظرات (0)

- از قبل فر را با حرارت ۳۵۰ درجه ی فار نهایت (۱۷۷درجه ی سانتی گراد) گرم

کنید. - ران های مرغ را بشویید. در تابه مقدار کمی روغن ریخته و آنها کمی

تفت دهید. - سپس پیاز را اضافه نموده و تفت دهید. آنگاه آرد را افزوده و بعد

از آن آب مرغ و آویشن را اضافه نمایید و بگذارید ...

s.m.m بازدید : 345 1395/05/01 نظرات (0)

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. برش های مرغ را با نمک

و فلفل مزه دار کنید. شیر بدون چربی، سس تند، یک و نیم قاشق چای خوری

نمک را با یک چهارم قاشق چای خوری فلفل در ظرفی مخلوط کنید. حال تکه

های مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه در سس آماده شده غوطه ور کنید و ...

s.m.m بازدید : 247 1395/05/01 نظرات (0)

کرفس را ریز خرد کنید هویج را هم به صورت برش های گرد و نازک درآورید.

سینه مرغ را پوست کنده و به شکل رشته های باریک خرد کرده و در روغن

تا حد طلایی شدن تفت دهید. حال فلفل و پودر کاری را روی آن بپاشید.

اکنون کرفس و هویج را به مرغ بیفزایید و هم بزنید. اکنون...

s.m.m بازدید : 246 1395/05/01 نظرات (0)

۱) پوست مرغ را بگیرید. لوبیا سبز و پیاز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روی

سبزیجات بگذارید و فلفل و سیر را روی آن پاشیده، آب مرغ را بر روی همه

مواد بریزید. ۲) درب آرام پز را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در حرارت کم

یا به مدت ۲ تا ۲ و نیم ساعت در حرارت بالا بپزید. اگر آرام...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 699
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,701
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,579
  • بازدید ماه : 22,790
  • بازدید سال : 262,666
  • بازدید کلی : 5,876,223