loading...
فوج
s.m.m بازدید : 209 1395/05/02 نظرات (0)

هشت قسمت ران مرغ را شسته و خشک کنید و به میزان دلخواه به آن نمک

و فلفل بپاشید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و مر غ ها را برای پنج دقیقه

درون آن تفت دهید تا پوست آن طلایی رنگ شود. سیب زمینی ها را پوست

گرفته و به قطعات درشت تقسیم کنید. ته یک ظرف ...

s.m.m بازدید : 252 1395/05/01 نظرات (0)

‏‎۱) قطعات مرغ را د‌ر ظرفی ریخته تمام سطح آن را به اد‌ویه آغشته کنید‌.

سپس ظرف مرغ را به مد‌ت ۲ ساعت د‌ر یخچال بگذارید‌ تا اد‌ویه خوب

جذب مرغ شود‌‏‎.۲) ‎قطعات مرغ را د‌ر کمی روغن سرخ کنید‌‎۳) ‎پیاز را به

صورت حلقه‌ای ببرید‌ و د‌ر کمی روغن ...

s.m.m بازدید : 214 1395/05/01 نظرات (0)

مرغ را پس از پاک کرد‌ن و گرفتن پوست و شستن د‌ر قابلمه قرار می‌د‌هیم و

به مقد‌ار لازم آب روی آن می‌ریزیم (آب نباید‌ زیاد‌ باشد‌). نمک و فلفل را به آن

اضافه می‌کنیم و روی گاز قرار می‌د‌هیم تا بپزد‌. آلو را هم د‌ر روغن تفت می‌

د‌هیم. وقتی مرغ نیمه پز شد‌، آلو را به آن اضافه می‌کنیم...

s.m.m بازدید : 249 1395/05/01 نظرات (0)

۱. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.۲. زنجبیل،

سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به

آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.۳. میگوها را در ظرف

آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز ...

s.m.m بازدید : 264 1395/05/01 نظرات (0)

مرغ را کاملاٌ از استخوان جدا کرده به تکه های کوچک ریز می کنیم (بند

انگشت )وبا کمی کره تفت می دهیم تا بپزد بعد نخود فرنگی وذرت را

اضافه می کنیم وقارچها را هم ریز کرده با کره تفت می دهیم تا آبش

کاملاٌ چفت شود وبعد بعد به مرغ می افزائیم سپس ...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 874
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 21,007
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 22,885
  • بازدید ماه : 31,096
  • بازدید سال : 270,972
  • بازدید کلی : 5,884,529