خوراک مرغ با سس گوجه فرنگی

▪ مرغ؛ ۸ قطعه
▪ فلفل دلمه؛ یک عدد
▪ پیاز؛ یک عدد بزرگ
▪ گوجهفرنگی؛ ۵ عدد متوسط
▪ سس گوجهفرنگی؛ ۲ قاشق غذاخوری
▪ جعفری ریز شده؛ یک لیوان
▪ سیر؛ ۳ حبه
▪ زعفران؛ کمی
▪ پودر زنجبیل؛ یک قاشق چایخوری
▪ نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی؛ به مقدار لازم
▪ زیتون؛ برای تزئین
● روش پخت:
۱) قطعات مرغ را در ظرفی ریخته تمام سطح آن را به ادویه آغشته کنید. سپس ظرف مرغ را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ادویه خوب جذب مرغ شود.
۲) قطعات مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.
۳) پیاز را به صورت حلقهای ببرید و در کمی روغن آن را سرخ کنید. سپس فلفل دلمه خلال شده را به اضافه گوجهفرنگی حلقه شده، جعفری ریز شده، سیر، کمی زعفران حل شده در آب و سس گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی در روغن تفت داده شوند.
۴) مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته، مواد بدست آمده را روی آن بریزید.
۵) ظرف مرغ را به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید یا تا وقتی که قطعات مرغ خوب برشته شود.
۶) روی آن را با زیتون تزئین کنید.
منبع : روزنامه اطلاعات