خورش خلال کرمانشاهی● مواد لازم:
▪ گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم ▪ خلال بادام ۲۵۰ گرم ▪ زرشک سیاه دو قاشق غذاخوری ▪ پیاز سه عدد ▪ زعفران حلشده در آب دو قاشق غذاخوری ▪ رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری ▪ زردچوبه یکدوم قاشق مرباخوری ▪ روغن به میزان لازم ▪ نمک و فلفل به میزان لازم. ● طرز تهیه: ۱) پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. ۲) گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید. ۳) مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیمپز شود. ۴) بادامها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید. ۵) رب گوجهفرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد (برای پختن گوشت مدت دو ساعت کافی است). منبع : روزنامه تهران امروز
|
خورش چاغاله بادام |
