در تابه بزرگی روغن زیتون را ریخته و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و برای سه دقیقه تفت
دهید تا نرم شود.سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و یک دقیقه
صبر کنید. حالا قارچ، گوجه، زیتون خرد شده، پونه و ...
در تابه بزرگی روغن زیتون را ریخته و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و برای سه دقیقه تفت
دهید تا نرم شود.سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و یک دقیقه
صبر کنید. حالا قارچ، گوجه، زیتون خرد شده، پونه و ...
۱) بعد از این که سینه های مرغ را پاک کرده پوست و استخوان آنها را جدا
کردید، کره و روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
پس از داغ شدن مخلوط روغن و کره، سینه های مرغ را در آن کمی تفت
دهید سپس داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی ...
پیاز رنده شده را با روغن داغ سرخ کنید یک قاشق ارد ذرت به آن افزوده و
هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و تفت بخورند سپس آب هلو را بتدریج
اضافه کرده و مرتب هم بزنید شیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا حبابهای
آن دیده شود در این مرحله می توانید ...
مرغ را با پیاز خرد شده بخوبی بپزید و به میزان لازم به آن نمک بزنید سپس
درون آب آن سیر له شده را با پونه خشک و ذرت اضافه کرده و آبلیمو را به آن
بیفزایید و اجازه دهید تا چند جوش بزند و آب آن کاملاً کم شود.خوراک پخته
شده را در ظرف مناسبی ریخته و سبزیجات...
روغن زیتون را در یک قابلمه در اندازه متوسط ریخته، پیاز را به آن اضافه کرده
و تفت دهید. ماهیچه را به اندازه های کوچک تقسیم کرده و در روغن تفت
دهید. سپس سیر، گوجه فرنگی، کرفس و تره فرنگی را به آن اضافه کرده،
در قابلمه را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم اجاق...
تعداد صفحات : 42