loading...
فوج
s.m.m بازدید : 323 1395/06/17 نظرات (0)

میتلف

 

میتلف● مواد لازم:
▪ گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده= ۷۵۰ گرم 
▪ کرفس خرد شده ریز= ۲ پیمانه 
▪ آرد سوخاری= سه چهارم پیمانه 
▪ شیر پاستوریزه= ۵/۱ پیمانه 
▪ تخم مرغ= ۱ عدد 
▪ پیاز سرخ شده ریز =۳ قاشق غذاخوری 
▪ سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= ۱ پیمانه 
▪ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری 
▪ زعفران= ۱ قاشق چای خوری 
▪ دارچین= ۱ قاشق مرباخوری 
▪ نمک و فلفل= به میزان دل خواه 
▪ روغن مایع= ۴ قاشق غذاخوری 
● طرز تهیه: ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم. سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم. کرفس خرد شده ی ریز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم. مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد ۱۰× ۳۰ سانتی متر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود. بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را، با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم. درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت ۵/۱ ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵درجه ی سانتی گراد، می پزیم. باید توجه کنیم که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می کنیم. 
برچسب ها میتلف ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 559
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,074
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,952
  • بازدید ماه : 17,163
  • بازدید سال : 257,039
  • بازدید کلی : 5,870,596