خورش قارچ و مرغ![]() ▪ قارچ؛ ۱۰۰ گرم ▪ فلفل دلمهای؛ ۱۰۰ گرم ▪ مرغ خردشده؛ ۵۰۰ گرم ▪ رب گوجهفرنگی؛ به مقدار لازم ▪ پنیر پیتزا؛ ۱۰۰ گرم ▪ کره؛ به مقدار لازم ▪ آب؛ به مقدار لازم ▪ فلفل، دارچین، پودر آویشن، نمک؛ به مقدار لازم ▪ جعفری خرد شده؛ ۱۰۰ گرم ▪ آبلیمو؛ به مقدار لازم ● روش پخت: قارچ و فلفل را خرد کرده و در کره تفت میدهیم. مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. رب، نمک، فلفل، پودر آویشن و دارچین را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد آب را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا خوب جا بیفتد. سپس پنیر را رنده کرده و با جعفری خردشده به آن اضافه میکنیم و از آبلیمو نیز برای چاشنی غذا استفاده میکنیم. منبع : روزنامه اطلاعات
|
