پورهٔ نخود
مواد لازم:
نخود نیم کیلو
پیاز متوسط خلال شده یک عدد
روغن زیتون یک دوم فنجان
جعفری خرد شده نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز نگینی خرد شده نصف فنجان
آبلیموهٔ تازه ۱ عدد بزرگ
طرز تهیه:
بعد از شستن نخودها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب بپوشانید و روی حرارت قرار دهید، (بهتر است نخود از شب قبل خیس شود) کف آن را مرتب بگیرید، پیاز خلال شده، نیمی از روغن و نمک را اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. پس از پخته شدن، نخود را با مخلوطکن بهصورت پوره درآورده سپس بقیهٔ روغن آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر آن را با پیاز نگینی خرد شده و جعفری تزئین میکنیم.
نخود نیم کیلو
پیاز متوسط خلال شده یک عدد
روغن زیتون یک دوم فنجان
جعفری خرد شده نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز نگینی خرد شده نصف فنجان
آبلیموهٔ تازه ۱ عدد بزرگ
طرز تهیه:
بعد از شستن نخودها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب بپوشانید و روی حرارت قرار دهید، (بهتر است نخود از شب قبل خیس شود) کف آن را مرتب بگیرید، پیاز خلال شده، نیمی از روغن و نمک را اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. پس از پخته شدن، نخود را با مخلوطکن بهصورت پوره درآورده سپس بقیهٔ روغن آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر آن را با پیاز نگینی خرد شده و جعفری تزئین میکنیم.
منبع : مجله بهکام