loading...
فوج
s.m.m بازدید : 259 1395/06/10 نظرات (0)

۱) پوست مرغ را بگیرید. لوبیا سبز و پیاز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روی

سبزیجات بگذارید و فلفل و سیر را روی آن پاشیده، آب مرغ را بر روی همه

مواد بریزید. ۲) درب آرام پز را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در حرارت کم

یا به مدت ۲ تا ۲ و نیم ساعت در حرارت بالا بپزید. اگر آرام پز شما درجه

تنظیم ندارد، آنرا به مدت ۳ و نیم تا ۴ ...

s.m.m بازدید : 317 1395/06/09 نظرات (0)

به جز روغن تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و بخوبی با هم مخلوط

کنید.ابتدا کف دست خود را با کمی روغن چرب کنید و کمی از مواد را بر داشته

و به شکل کباب درآورید.کباب ها را در روغن داغ و روی حرارت متوسط سرخ کنید

تا هر دو طرف آن قهوه ای رنگ...

s.m.m بازدید : 292 1395/06/09 نظرات (0)

پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. دقت کنید که نباید پیاز زیاد

سرخ شود. سپس گوشت را با کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه می کنیم

و کمی سرخ می کنیم.هویج ریز کرده را هم به گوشت می افزاییم و کمی

تفت می دهیم. سپس دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می گذاریم....

s.m.m بازدید : 383 1395/06/08 نظرات (0)

مرغ را پس از پاک کرد‌ن و شستن تکه تکه می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌

کـنیم. سبزی، گرد‌و، سیر و پیاز را با هم مخلوط می‌کنیم و به صورت نیمه

سرخ د‌ر می‌آوریم و آن را با مرغ سرخ شد‌ه مخلوط می‌کنیم و رب آلوچه

و نمک و فلفل و آب را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد‌ تا ...

s.m.m بازدید : 275 1395/06/07 نظرات (0)

گوشت را به‌شکل مکعب‌های کوچک می‌بریم و می‌شوییم با پیاز سرخ کرده

و سیر خرد شده را در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم می‌گذاریم و در

ظرف را می‌بندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب می‌

ریزیم. می‌گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له ...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 428
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,570
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,448
  • بازدید ماه : 14,659
  • بازدید سال : 254,535
  • بازدید کلی : 5,868,092