loading...
فوج
s.m.m بازدید : 286 1395/06/06 نظرات (1)

روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت

دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه ای

شود تفت دهید. پیاز،پیازچه و موسیر را به آن اضافه کنید و دو تا سه

دقیقه آنها را تفت دهید. سپس گلچه های کلم بروکلی را ...

s.m.m بازدید : 350 1395/06/05 نظرات (0)

گوشت گوساله را به صورت نوارهای نازک ببرید و درون کاسه‌ای گود

بریزید. سس سویا، روغن، ریشه گشنیز، فلفل سیاه، سیر و شکر

را درون مخلوط‌کن بریزید، سپس آن را با گوشت مخلوط کنید. ۳ ساعت

برای مزه‌دار شدن گوشت آن را در یخچال قرار دهید. ...

s.m.m بازدید : 239 1395/06/04 نظرات (0)

روغن زیتون را در تابه نچسبی داغ كنید و این گوشت قلقلی ها را در آن

سرخ كنید تا همه سطح روی آن برشته و قهوه ای شود.برای تهیه هوموس

تمام مواد اولیه آن را در یك مخلوط كن یا دستگاه غذاساز بریزید و چند

دقیقه روشن كنید تا كاملا مخلوط و یكنواخت شوند. ..

s.m.m بازدید : 284 1395/06/03 نظرات (0)

ابتدا گوشت را به صورت انگشتی تکه تکه می کنیم و در قابلمه می ریزیم و

با دو لیوان آب روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم

تا نیم پز شود.سپس زردچوبه و دارچین و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه

می کنیم و می گذاریم روی اجاق بماند تا خوب پخته شود. یک...

s.m.m بازدید : 263 1395/06/02 نظرات (0)

گوشت را با پیاز و یک فلفل دلمه‌ای خردشده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه

تفت داده تا آب ‌گوشت جمع شود. رب گوجه‌فرنگی و آبلیمو را در نصف لیوان

آب حل کرده و به گوشت اضافه کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و آب آن جمع

شود. بادمجان‌ها را پوست گرفته و به حلقه‌هایی با ضخامت ...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 431
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,598
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,476
  • بازدید ماه : 14,687
  • بازدید سال : 254,563
  • بازدید کلی : 5,868,120