فوج

طرز تهيه گوشت قلقلي با هوموس
امروز شنبه 15 آذر 1399
تبليغات تبليغات

گوشت قلقلی با هوموس

گوشت قلقلی با هوموس

 

گوشت قلقلی با هوموس●مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۱ پیمانه مغز نان سفید
۱ حبه سیر كوبیده
۱ عدد قرص عصاره گوشت
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
۲ قاشق سوپخوری برگ نعناع خرد شده
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
▪برای هوموس:
۳۰۰ گرم نخود سبز پخته یا كنسرو نخود سبز
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ حبه سیر كوبیده
۲ قاشق سوپخوری آبلیمو
۲ قاشق سوپخوری برگ نعناع خرد شده
گوشت، مغز نان، سیر، تخم مرغ، برگ نعناع و قرص عصاره خرد شده را در ظرف گودی با هم خوب مخلوط كنید از یك قاشق به عنوان پیمانه استفاده كنید و هر یك قاشق از این مایع را در دست به صورت گلوله ای كوچك درآورید.
روغن زیتون را در تابه نچسبی داغ كنید و این گوشت قلقلی ها را در آن سرخ كنید تا همه سطح روی آن برشته و قهوه ای شود.
برای تهیه هوموس تمام مواد اولیه آن را در یك مخلوط كن یا دستگاه غذاساز بریزید و چند دقیقه روشن كنید تا كاملا مخلوط و یكنواخت شوند. در صورت تمایل ممكن است چند قاشق از آب پخت نخود یا آب كنسرو نخود را به مواد اولیه اضافه كنید تا هوموس كمی روان تر شود.گوشت قلقلی و هوموس را با پلو و سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی و لوبیا سبز پخته سرو نمایید.

 

منبع : روزنامه شرق

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد