فوج

طرز تهيه گوشت گوساله ادويه?دار با سيب?زميني‌
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی

گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی

 

گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی● مواد لازم برای ۴ نفر: 
▪ فیله گوساله: ۴۵۰ گرم 
▪ سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری 
▪ روغن سبزیجات: ۲ قاشق غذاخوری 
▪ ریشه گشنیز خرد شده : ۳ تا ۴ عدد 
▪ فلفل سیاه آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری 
▪ سیر خرد شده: ۲ حبه 
▪ شکر : ۱ قاشق غذاخوری 
▪ سیب‌زمینی مکعبی خرد شده: ۳۵۰ گرم 
▪ آب: ۱۵۰ میلی‌گرم 
▪ پیازچه خرد شده: ۱ دسته 
▪ برگ اسفناج: ۲۲۵ گرم 
▪ برنج پخته شده: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
گوشت گوساله را به صورت نوارهای نازک ببرید و درون کاسه‌ای گود بریزید. سس سویا، روغن، ریشه گشنیز، فلفل سیاه، سیر و شکر را درون مخلوط‌کن بریزید، سپس آن را با گوشت مخلوط کنید. ۳ ساعت برای مزه‌دار شدن گوشت آن را در یخچال قرار دهید. باقیمانده روغن را درون تابه‌ای گرم کنید و گوشت را از موادی که برای مزه‌دار شدن به آن افزودید جدا کنید و ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه‌ای شود آن را تفت می‌دهیم. سپس مواد مزه‌دار را با سیب‌زمینی‌ها و آب مخلوط کنید و بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها بپزد، بجوشد. پیازچه و اسفناج را به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزند تا زمانی که برگ اسفناج کمی نرم شود.

 

منبع : روزنامه تهران امروز

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد