loading...
فوج
s.m.m بازدید : 344 1395/05/01 نظرات (0)

چیکن هات اسپایسی فیله

 

چیکن هات اسپایسی فیله● مواد لازم:
۳عدد فیله مرغ،
▪ ۱عدد تخم مرغ،
▪ ۱ قاشق غذاخوری سس خردل،
▪ قاشق غذاخوری سس سویا،
▪ ۳ قاشق غذاخوری آرد،
▪ ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر یا فلفل، مقداری پودر زنجبیل و ۲پیمانه چیپس.
● طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی شکسته و کمی بهم می زنیم. بعد سس سویا، سس خردل، فلفل، زنجبیل و پودر سیر را (مجموعا) به تخم مرغ اضافه کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم تا مایه غلیظی بدست اید. فیله ها را در این مایه می خوابانیم و یک ساعت کنار می گذاریم تا مزه دار شود. بعد چیپس را در بشقابی ریخته و فیله ها را از مایه خارج و در آن می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. 
نکته اول: بعد از اینکه روغن داغ شد، حتما شعله را کم کنید. 
نکته دوم: هنگامیکه از سس سویا استفاده می کنیم، غذا نیاز به نمک ندارد.

 

منبع : روزنامه ابتکار
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 551
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,945
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,823
  • بازدید ماه : 17,034
  • بازدید سال : 256,910
  • بازدید کلی : 5,870,467