loading...
فوج
s.m.m بازدید : 257 1395/05/06 نظرات (0)

کوکو میگو با گشنیز و جعفری

 

کوکو میگو با گشنیز و جعفری● مواد لازم: 
▪ میگو: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ؛ 
▪ گشنیز و پیازچه: ۵۰۰ گرم؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ 
▪ سیر: ۲ حبه؛ 
▪ آرد ذرت: ۱ قاشق غذا خوری پر؛ 
▪ روغن: برای سرخ کردن. 
● طرز تهیه: 
میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم. 
این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد. 
▪ نکته: 
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 466
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,355
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,233
  • بازدید ماه : 15,444
  • بازدید سال : 255,320
  • بازدید کلی : 5,868,877