loading...
فوج
s.m.m بازدید : 489 1395/04/02 نظرات (0)

پارمیجانای کدو

 

پارمیجانای کدو● مواد لازم: 
▪ کدو سبز: یک و نیم کیلو؛ 
▪ پنیر موتزارلای تازه و خرد شده یا پنیر پیتزای فریز شده: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ پنیر پارمزان پودر شده: ۱۰۰ گرم؛ 
▪زردۀ تخم مرغ: ۱ عدد؛ 
▪ آرد: به میزان لازم؛ 
▪ نمک: به میزان دلخواه؛ 
▪ روغن مایع: مقداری برای سرخ کردن. 
● طرز تهیه: 
ابتدا کدوها را پوست کنده و حلقه حلقه می کنیم. سپس با مقداری آرد مخلوط می کنیم و بعد از اینکه آرد اضافی آن را گرفتیم در روغن سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن، آنها را روی دستمال آشپزخانه می چینیم تا روغن آن گرفته شود. 
بعد در یک ظرف مخصوص فر یک ردیف از حلقه های کدو می چینیم و سپس کمی نمک، پنیر موتزارلای خرد شده و بعد پنیر پارمزان پودر شده را روی آن می پاشیم. از زردۀ تخم مرغ زده شده با چنگال روی مواد می ریزیم و دوباره به همان ترتیب از مواد روی هم می چینیم. 
دقت کنید که حتماً آخرین ردیف پنیر پارمزان باشد. بعد آن را در فر با ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد، تا زمانی که روی آن طلایی شود می پزیم.

 

منبع : خانواده ما
برچسب ها پارمیجانای کدو ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 702
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,779
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,657
  • بازدید ماه : 22,868
  • بازدید سال : 262,744
  • بازدید کلی : 5,876,301