فوج

طرز تهيه گوشت سرخ شده
امروز پنجشنبه 16 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

گوشت سرخ شده

گوشت سرخ شده

 

گوشت سرخ شده● مواد لازم:
گوشت بدون استخوان=۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده=۱ عدد بزرگ
سیب زمینی=۳ عدد
هویچ=۳ عدد
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
دارچین=یک قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت انگشتی تکه تکه می کنیم و در قابلمه می ریزیم و با دو لیوان آب روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا نیم پز شود.سپس زردچوبه و دارچین و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی اجاق بماند تا خوب پخته شود. یک پیاز را جداگانه در ظرفی خلال می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت پخته شده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی گوشت را با پیاز تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.سپس سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می کنیم تا سس کمی با گوشت تفت داده شود.سیب زمینی و هویچ را به صورت خلالی می بریم.سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ می کنیم و هویچ ها را در آب می پزیم.گوشت را در ظرف می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده و هویج آن را تزئین می کنیم. 
رابعه

 

منبع : آشپزآنلاین

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد