loading...
فوج
s.m.m بازدید : 331 1395/06/03 نظرات (0)

کوکوی کالباس

 

کوکوی کالباس● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ یک چهارم فنجان آرد
▪ سه چهارم فنجان شیر
▪ یک فنجان پنیر محلی
▪ نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ نصف قاشق مرباخوری خردل
▪ سه قاشق مرباخوری پنیر پارمسان
▪ پنج عدد تخم مرغ
▪ ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
▪ ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
▪ یک چهارم فنجان پیاز چه خرد شده
▪ سه ورقه کالباس
▪ شش عدد گوجه گیلاسی از وسط نصف شده
● طرز تهیه
کره را در ظرف نسوز مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آرد را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی طلایی شود. شیر را آرام - آرام اضافه کرده و هم بزنید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غلیظ شود. بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را هم زده و همراه با پنیر خامه ای، پنیر محلی و پنیر پارمسان و تخم مرغ به آرامی درون مخلوط شیر و آرد بریزید.
مواد را درون تابه ای ریخته و روی آن پیازچه و کالباس و گوجه گیلاسی خرد شده را بریزید. پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. صبر کنید تا مواد به آرامی بپزند.


[فاطمه فیضی]

 

منبع : روزنامه ایران
برچسب ها کوکوی کالباس ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 585
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,401
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,279
  • بازدید ماه : 17,490
  • بازدید سال : 257,366
  • بازدید کلی : 5,870,923