گولاش

▪ گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان: یک کیلو
▪ روغن: ۱۵۰ گرم(یک پیمانه سرخالی)
▪ پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ سیر: ۲ تا ۳ دانه
▪ گوجه فرنگی: نیم کیلو
▪ فلفل سبز دلمه: ۳ تا ۴ عدد
▪ آرد: یک قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
▪ آب:۲تا۳ لیوان
● طرز تهیه:
گوشت را بهشکل مکعبهای کوچک میبریم و میشوییم با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده را در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم و در ظرف را میبندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم. میگذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود.
فلفل را خرد کرده داخل گوشت میریزیم. بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و به هم میزنیم و میگذاریم آب گوشت کاملا تبخیر شود.
روی گوجه فرنگیها مقداری آب جوش ریخته پوست آنها را میگیریم و گوجه فرنگیها را خرد کرده تخم آنها را جدا مینماییم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش میدهیم بهطوریکه گوجه فرنگیها له نشوند بهقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف میکشیم.
منبع : روزنامه تهران امروز