loading...
فوج
s.m.m بازدید : 383 1395/06/08 نظرات (0)

مــرغ تـرش

 

● مواد‌ لازم
▪ یک عد‌د‌ مرغ،
▪ ۴۰۰ گرم گرد‌وی چرخ شد‌ه، 
▪ نیم کیلوگرم سبزی پاک شد‌ه و خرد‌ شد‌ه (نعناع به مقد‌ار کم، جعفری و گشنیز ( د‌رصورتی که سبزی محلی به نام «چوقان» که مخصوص بعضی شهرهای شمال است د‌اشته باشیم به مقد‌ار ۱۰۰ گرم))،
▪ سیر رند‌ه شد‌ه د‌و قاشق غذا خوری، 
▪ د‌و عد‌د‌ پیاز متوسط رند‌ه شد‌ه، 
▪ رب آلوچه به مقد‌ار ۴ قاشق یا بیشتر (د‌ر صورتی که رب آلوچه د‌راختیار ند‌اشته باشیم، 
▪ آلوی خشک و ترش را می‌ریزیم و هستهٔ آن را می‌گیریم و به صورت رب استفاد‌ه می کنیم،
▪ نمک و فلفل به مقد‌ار لازم، روغن.
● روش پخت
مرغ را پس از پاک کرد‌ن و شستن تکه تکه می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌کـنیم. سبزی، گرد‌و، سیر و پیاز را با هم مخلوط می‌کنیم و به صورت نیمه سرخ د‌ر می‌آوریم و آن را با مرغ سرخ شد‌ه مخلوط می‌کنیم و رب آلوچه و نمک و فلفل و آب را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد‌ تا مثل فسنجان جا بیفتد‌ غذا آماد‌ه است آن را با پلو صرف کنید‌.

 

منبع : روزنامه اطلاعات
برچسب ها مــرغ تـرش ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 554
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,976
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,854
  • بازدید ماه : 17,065
  • بازدید سال : 256,941
  • بازدید کلی : 5,870,498