مــرغ تـرش
● مواد لازم
▪ یک عدد مرغ،
▪ ۴۰۰ گرم گردوی چرخ شده،
▪ نیم کیلوگرم سبزی پاک شده و خرد شده (نعناع به مقدار کم، جعفری و گشنیز ( درصورتی که سبزی محلی به نام «چوقان» که مخصوص بعضی شهرهای شمال است داشته باشیم به مقدار ۱۰۰ گرم))،
▪ سیر رنده شده دو قاشق غذا خوری،
▪ دو عدد پیاز متوسط رنده شده،
▪ رب آلوچه به مقدار ۴ قاشق یا بیشتر (در صورتی که رب آلوچه دراختیار نداشته باشیم،
▪ آلوی خشک و ترش را میریزیم و هستهٔ آن را میگیریم و به صورت رب استفاده می کنیم،
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم، روغن.
● روش پخت
مرغ را پس از پاک کردن و شستن تکه تکه میکنیم و در روغن سرخ میکـنیم. سبزی، گردو، سیر و پیاز را با هم مخلوط میکنیم و به صورت نیمه سرخ در میآوریم و آن را با مرغ سرخ شده مخلوط میکنیم و رب آلوچه و نمک و فلفل و آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد تا مثل فسنجان جا بیفتد غذا آماده است آن را با پلو صرف کنید.
▪ یک عدد مرغ،
▪ ۴۰۰ گرم گردوی چرخ شده،
▪ نیم کیلوگرم سبزی پاک شده و خرد شده (نعناع به مقدار کم، جعفری و گشنیز ( درصورتی که سبزی محلی به نام «چوقان» که مخصوص بعضی شهرهای شمال است داشته باشیم به مقدار ۱۰۰ گرم))،
▪ سیر رنده شده دو قاشق غذا خوری،
▪ دو عدد پیاز متوسط رنده شده،
▪ رب آلوچه به مقدار ۴ قاشق یا بیشتر (در صورتی که رب آلوچه دراختیار نداشته باشیم،
▪ آلوی خشک و ترش را میریزیم و هستهٔ آن را میگیریم و به صورت رب استفاده می کنیم،
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم، روغن.
● روش پخت
مرغ را پس از پاک کردن و شستن تکه تکه میکنیم و در روغن سرخ میکـنیم. سبزی، گردو، سیر و پیاز را با هم مخلوط میکنیم و به صورت نیمه سرخ در میآوریم و آن را با مرغ سرخ شده مخلوط میکنیم و رب آلوچه و نمک و فلفل و آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد تا مثل فسنجان جا بیفتد غذا آماده است آن را با پلو صرف کنید.
منبع : روزنامه اطلاعات