هر كدام از سینه های مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسیم می كنیم سپس مغز
نان را با پنیر پارمزان و جعفری و نمك و فلفل سیاه در ظرفی مخلوط كرده
سپس تخم مرغها را زده و تكه های مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس
در مخلوط پنیر و نان و جعفری ...
هر كدام از سینه های مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسیم می كنیم سپس مغز
نان را با پنیر پارمزان و جعفری و نمك و فلفل سیاه در ظرفی مخلوط كرده
سپس تخم مرغها را زده و تكه های مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس
در مخلوط پنیر و نان و جعفری ...
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در
کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار
بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات
مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ...
_ اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از
پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد
خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند، تا جایی که با مقداری
نمک بسیار خوشمزه خواهد ...
سینه ی مرغ را با کرفس، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آب بپزید. پودر ژلاتین
را با یک دوم پیمانه آب روی بخار آب حل کنید. در این فاصله سس مایونز، خامه
، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و ژلاتین حل شده و رقیق را به آن اضافه
نمایید. سینه ی مرغ پخته شده و سرد را...
چهار قاشق روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار
دهید، سپس سیر و موسیر را اضافه کرده و برای چهار دقیقه صبر کنید تا
کاملاً نرم شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، پونه و فلفل قرمز را اضافه
کنید و برای چند دقیقه آنها را حرارت داده و هم بزنید. در این ...
تعداد صفحات : 42