loading...
فوج
s.m.m بازدید : 273 1395/06/15 نظرات (0)

هر كدام از سینه های مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسیم می كنیم سپس مغز

نان را با پنیر پارمزان و جعفری و نمك و فلفل سیاه در ظرفی مخلوط كرده

سپس تخم مرغها را زده و تكه های مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس

در مخلوط پنیر و نان و جعفری ...

s.m.m بازدید : 324 1395/06/13 نظرات (1)

هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در

کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار

بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات

مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ...


 


 

s.m.m بازدید : 379 1395/06/12 نظرات (0)

_ اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از

پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد

خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند، تا جایی که با مقداری

نمک بسیار خوشمزه خواهد ...

s.m.m بازدید : 262 1395/06/11 نظرات (0)

سینه ی مرغ را با کرفس، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آب بپزید. پودر ژلاتین

را با یک دوم پیمانه آب روی بخار آب حل کنید. در این فاصله سس مایونز، خامه

، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و ژلاتین حل شده و رقیق را به آن اضافه

نمایید. سینه ی مرغ پخته شده و سرد را...

s.m.m بازدید : 265 1395/06/11 نظرات (0)

چهار قاشق روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار

دهید، سپس سیر و موسیر را اضافه کرده و برای چهار دقیقه صبر کنید تا

کاملاً نرم شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، پونه و فلفل قرمز را اضافه

کنید و برای چند دقیقه آنها را حرارت داده و هم بزنید. در این ...

تعداد صفحات : 42

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 420
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,448
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,326
  • بازدید ماه : 14,537
  • بازدید سال : 254,413
  • بازدید کلی : 5,867,970