loading...
فوج
s.m.m بازدید : 379 1395/06/12 نظرات (0)

مرغ ترش ( آشپزی محلی )

 

● مواد لازم برای ۴ نفر 
▪ سبزی محلی: (جعفری، گشنیز، خلی‌واش) 
▪ مرغ: یک عدد
▪ تخم‌مرغ: سه عدد 
▪ روغن و آب‌غوره: به مقدار لازم 
● طرز تهیه: 
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم... به آن کمی روغن و آ‌ب‌غوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.
برای کدبانوی‌ ایرانی
● نکاتی در رابطه با سیب‌زمینی
_ اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
_ برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل آش و یا در درون فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ کنید.
_ برای سرخ کردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.‌

منبع: مجله خانواده سبز

 

منبع : .tehroon۲۰
برچسب ها مرغ ترش ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 555
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,012
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,890
  • بازدید ماه : 17,101
  • بازدید سال : 256,977
  • بازدید کلی : 5,870,534