فوج

طرز تهيه مرغ سوخاري با چاشني ليمو
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

مرغ سوخاری با چاشنی لیمو

 


 


مرغ سوخاری با چاشنی لیمو


 

 

گوشت سینه مرغ بدون پوست  :  ۶۰۰ گرم
آب لیموترش  :  ۰.۳۵ فنجان
شکر  :  ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا  :  ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت  :  ۳ قاشق مربا خوری
روغن  :  ۲ قاشق مربا خوری
آب مرغ  :  ۰.۲۵ فنجان
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ماهی‌تابه گرم کرده و مرغ‌ها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ماهی‌تابه را تمیز کنید و چاشنی‌ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود. آن را روی مرغ‌ها بریزید و سرو نمائید.


دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

اين نظر توسط sadegh در تاريخ 1395/06/13 و 19:40 دقيقه ارسال شده است.
سلام ممنون شما هم لینک شدید

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد