فوج

طرز تهيه مرغ سوخاري با چاشني ليمو
امروز سه شنبه 09 خرداد 1402
تبليغات تبليغات

مرغ سوخاری با چاشنی لیمو

 


 


مرغ سوخاری با چاشنی لیمو


 

 

گوشت سینه مرغ بدون پوست  :  ۶۰۰ گرم
آب لیموترش  :  ۰.۳۵ فنجان
شکر  :  ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا  :  ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت  :  ۳ قاشق مربا خوری
روغن  :  ۲ قاشق مربا خوری
آب مرغ  :  ۰.۲۵ فنجان
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ماهی‌تابه گرم کرده و مرغ‌ها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ماهی‌تابه را تمیز کنید و چاشنی‌ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود. آن را روی مرغ‌ها بریزید و سرو نمائید.


دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

اين نظر توسط sadegh در تاريخ 7 سال پیش و 19:40 دقيقه ارسال شده است.
سلام ممنون شما هم لینک شدید
کد نمايش نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد