مرغ سوخاری با چاشنی لیمو
گوشت سینه مرغ بدون پوست : ۶۰۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۳۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۲ قاشق مربا خوری
آب مرغ : ۰.۲۵ فنجان
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ماهیتابه را تمیز کنید و چاشنیای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود. آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید.
آب لیموترش : ۰.۳۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۲ قاشق مربا خوری
آب مرغ : ۰.۲۵ فنجان
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ماهیتابه را تمیز کنید و چاشنیای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود. آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید.