ترشی پوست لیموترش
سرکه : ۳ لیتر
نمک : قدری
پوست لیمو ترش : ۱۰۰۰ گرم
برای تهیه این ترشی میتوانیم از پوستهای لیمو ترش که آب آن را گرفتهایم استفاده کنیم. داخل پوستهای لیمو را کاملاً خالی و تمیز میکنیم، برای هر یک کیلو پوست لیمو ۳ کیلو سرکه در نظر میگیریم. پوستهای لیمو را دو بار در آب میجوشانیم و یکی دو روز در آب سرد قرار میدهیم و چند بار آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد لیموها را در صافی میریزیم و روی پارچه پهن می کنیم و دو سه روز میگذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود.
ممکن است کمی نمک روی لیمو بپاشیم که رطوبت آن بهتر گرفته شود و احیاناً پوست لیمو ترش خراب نشود، پوست لیمو را در شیشه میریزیم و سرکه را چند جوش میدهیم و داخل شیشه را از سرکه مزبور پر میکنیم.
نمک : قدری
پوست لیمو ترش : ۱۰۰۰ گرم
برای تهیه این ترشی میتوانیم از پوستهای لیمو ترش که آب آن را گرفتهایم استفاده کنیم. داخل پوستهای لیمو را کاملاً خالی و تمیز میکنیم، برای هر یک کیلو پوست لیمو ۳ کیلو سرکه در نظر میگیریم. پوستهای لیمو را دو بار در آب میجوشانیم و یکی دو روز در آب سرد قرار میدهیم و چند بار آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد لیموها را در صافی میریزیم و روی پارچه پهن می کنیم و دو سه روز میگذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود.
ممکن است کمی نمک روی لیمو بپاشیم که رطوبت آن بهتر گرفته شود و احیاناً پوست لیمو ترش خراب نشود، پوست لیمو را در شیشه میریزیم و سرکه را چند جوش میدهیم و داخل شیشه را از سرکه مزبور پر میکنیم.