loading...
فوج
s.m.m بازدید : 249 1395/04/04 نظرات (0)

آرد را در یك ظرف ریخته و تخم مرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و

بیكینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یكدستی

به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه كرده و خمیر را به دو

قسمت مساوی تقسیم ...

s.m.m بازدید : 349 1395/04/04 نظرات (0)

 روغن و پودر قند را مخلوط كرده با همزن می زنیم تا كرم رنگ شود. آرد را

افزوده، سپس پودر نارگیل را اضافه می كنیم و خمیر را حدود یك ساعت

می گذاریم تا ور آید. بعد آن را روی سطح صاف پهن كرده، قالب می

زنیم. جهت تزیین سفیده یا زرده تخم مرغ می ...

s.m.m بازدید : 273 1395/04/04 نظرات (0)

مربا یا مارمالاد توت فرنگی یا زردآلو: مقداریآرد را در ظرف گودی الك كنید

و كره و پودر قند را در ظرفی دیگر با هم مخلوط كرده، به صورت كرم در

آورید. تخم مرغ را به مخلوط كره و پودر قند بیفزایید و سپس وانیل را

اضافه كنید. آرد را به این مخلوط بیفزایید و آن را به صورت...

s.m.m بازدید : 288 1395/04/04 نظرات (0)

کره و شکر را خوب مخلوط کرده، تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم سپس خوب

مخلوط می‌کنیم. شیر و آرد را اضافه کرده و در آخر بکینگ‌پودر و نمک را

می‌افزائیم. کشمش را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.سینی

فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم با قاشق ...

s.m.m بازدید : 302 1395/04/04 نظرات (0)

فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را

با کمی روغن چرب کنید.کره را با شکر و شکرقهوه ای مخلوط کرده و با

همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و سپس تخم مرغ ها را یکی

یکی اضافه کنید و هم بزنید.بکینگ پودر و جوش شیرین./..

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 422
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,490
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,368
  • بازدید ماه : 14,579
  • بازدید سال : 254,455
  • بازدید کلی : 5,868,012