بیسکویت نارگیلی

پودر نارگیل صد و بیست و پنج گرم یا دو و یك چهارم پیمانه پودرقند صد و هفتاد و پنج یا یك و نیم پیمانه
▪ طرز تهیه: روغن و پودر قند را مخلوط كرده با همزن می زنیم تا كرم رنگ شود. آرد را افزوده، سپس پودر نارگیل را اضافه می كنیم و خمیر را حدود یك ساعت می گذاریم تا ور آید. بعد آن را روی سطح صاف پهن كرده، قالب می زنیم. جهت تزیین سفیده یا زرده تخم مرغ می كشیم.(ترافل یا پودر پسته نیز می شود). در فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد حدود پانزده دقیقه قرار می دهیم.
●نكات مورد توجه:
۱) برای خوشمزه شدن بهتر است میزان آرد و نارگیل برابر باشد .
۲) قطر خمیر برای قالب زدن نیم تا یك سانت باشد.
۳) برای جدا شدن راحت تر قالبها از خمیر، كاردك را از زیر و وسط خمیر بزنید.
۴) می توانید از سفیده تخم مرغ زده شده برای روی بیسكویت استفاده كنید.
منبع : سایت آسمونی