فوج

درصورتی که وقت شما تنگ است، می‌توانید به جای انجام مراحل فوق از روش زیر استفاده کنید: پیاز و زردچوبه را در روغن داخل دیگ زودپز سرخ کرده و سپس گوشت را به این مخلوط اضافه کنید
امروز یکشنبه 06 مهر 1399
تبليغات تبليغات

خورش به


 


خورش به


 


خورش بهیکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است
باتوجه به اینکه در پخت این خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می‌شود، در زمره خورش‌های شیرین به حساب آمده و درنتیجه، طرفداران خاص خود را دارد.
● مواد لازم:
▪ گوشت خورش، ۳۵۰ گرم
▪ به، ۲ عدد متوسط
▪ آلو بخارا، ۱۰۰ گرم
▪ پیاز، یک عدد متوسط
▪ شکر، یک قاشق سوپ‌خوری
▪ رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
▪ زعفران ساییده شده، یک قاشق چای‌خوری
▪ زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری
● طرز تهیه:

۱) ابتدا به‌ها را شسته و پس از پوست‌گرفتن، به صورت هلالی برش بزنید؛ سپس داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و به‌ها را داخل آن سرخ کنید.
پس از اینکه برش‌های به تغییررنگ پیدا کرده و نرم شدند، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید و تابه را کناری بگذارید.
▪ نکته: شما می‌توانید به جای پوست‌کندن به‌ها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهید.
۲ ) آلو بخاراها را شسته، سپس داخل کاسه کوچکی حاوی آب به مدت حدود ۲ ساعت خیس کنید.
نکته: باتوجه به اینکه آلو نقش طعم‌دهنده به غذا را برعهده دارد، میزان آن را بسته به ذائقه‌تان می‌توانید کمتر یا زیادتر کنید.
۳ ) پیاز را هم پوست کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای که برای پخت خورش آماده کرده بودید، مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق‌گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خردشده را داخل آن بریزید و بگذارید تفت داده شود. حین سرخ‌شدن، زردچوبه را هم به پیاز اضافه کنید. در این فاصله زمانی، گوشت را بشویید و به اندازه مناسب برای خورش خرد کنید؛ سپس داخل سبدی بریزید تا آب حاصل از شست و شوی آن خارج شود. حالا در مراحل پایانی سرخ‌شدن پیازها، گوشت خردشده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تکه‌های گوشت نیز در روغن تفت داده شود. پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پیاز مخلوط کنید.
۴ ) در قابلمه حاوی گوشت و پیازداغ، مقداری آب جوشیده بریزید. در آن را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا گوشت بپزد. پیش از کامل‌شدن پخت گوشت یا پس از گذشت حدود یک ساعت، آلو بخارای خیس‌شده را به آن اضافه کنید و به حرارت‌دادن ادامه دهید تا گوشت به طور کامل بپزد.
▪ نکته: شما می‌توانید آلوها را در ظرف دیگری به صورت جداگانه بپزید و سپس به گوشت اضافه کنید ولی پختن گوشت به همراه آلو باعث بیشتر طعم‌دارشدن گوشت و در نتیجه خورش می‌شود.
۵ ) پس از آنکه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شدید، به‌های سرخ‌شده را به همراه شکر به مواد اضافه کنید.
▪ نکته: مقدار شکر نیز بستگی به ذائقه شما دارد. اگر به‌های خریداری‌شده برای خورش ترش‌مزه‌ هستند، مقدار شکر را اضافه کنید.
۶ ) در مرحله پایانی ابتدا رب را در تابه کوچکی به صورت جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. میزان حرارت شعله را کم کنید و بگذارید خورش به مدت یک‌ربع دیگر نیز به جوش‌زدن ادامه دهد. حالا دیگر خورش آماده است.
▪ نکته: اگر آب باقیمانده برای خورش کافی نبود، مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید یکی دو دقیقه بجوشد.
● روشی سریع برای پخت خورش
درصورتی که وقت شما تنگ است، می‌توانید به جای انجام مراحل فوق از روش زیر استفاده کنید:
پیاز و زردچوبه را در روغن داخل دیگ زودپز سرخ کرده و سپس گوشت را به این مخلوط اضافه کنید. پس از تفت‌دادن گوشت و اضافه‌کردن زعفران و مقداری آب، در دیگ زودپز را ببندید و بگذارید گوشت بپزد. در این فاصله به‌ها را نیز تفت دهید. پس از پخت گوشت، بقیه مواد – یعنی آلو، به سرخ شده، شکر و رب – را به طور همزمان اضافه کنید و دوباره به مدت نیم‌ساعت روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. پس از گذشت این مدت، خورش آماده خواهد شد.

خورش به(نوعی دیگر)


خورش بهممكن است خورش «به»، به خوشمزگی قیمه و قرمه نباشد اما دست كمی از آن ها ندارد.
اكنون فصل آمدن «به» به بازار است. كدبانوی منزل با مصرف وقت یك ساعته می تواند خورش خوش عطر «به» را برای شام امشب و یا ناهار فردا تدارك ببیند.
‌● مواد لازم: 
▪ گوشت: ۳۰۰ گرم
▪ به: ۲ عدد بزرگ،
▪ پیاز سرخ كرده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن: ۱۰۰ گرم
▪ آبلیمو: نصف استكان
▪ شكر: یك قاشق مرباخوری
▪ زعفران ساییده یا 
▪ رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
▪ نمك و فلفل: به مقدار دلخواه و كافی و استاندارد!
● شیوه پخت: 
گوشت تكه تكه شده را با پیاز سرخ كرده و ۳ لیوان آب می گذاریم با حرارت بپزد. آن گاه پوست به را گرفته و چهار قاچ می كنیم و تخم های آن را جدا كرده و پره پره می كنیم. به ها را كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم. اكنون نوبت افزودن شكر و آبلیمو و زعفران و نمك و فلفل رسیده است. حال حرارت را كمتر می كنیم و اجازه می دهیم تا خورش به جا بیفتد. این غذا اصلیتش ایرانی است. 
ما ایرانیان خورش را قاتق نان و پلو می كنیم. شما هم دست به كار شوید و در همین مدت یك ساعته، برنج را دم بیندازید!

خورش به()


خورش به● مواد لازم: برای ۵ نفر
▪ به= ۴ عدد
▪ لپه=۵/۱ پیمانه
▪ گوشت خورشتی= ۲۵۰ گرم(به میزان دلخواه)
▪ لیمو عمانی یا آلو خورشتی
▪ پیاز= دو عدد
▪ رب/نمک،فلفل،زردچوبه
● طرزتهیه:
بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم. 
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود ۱۰دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم،کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود ۴۵ دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.نوش جان

خورش به


● مواد لازم:
▪ به(درشت) ۲ عدد،
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۴ قاشق سوپخوری 
▪ گوشت قطعه قطعه شده نیم کیلو
▪ پیاز خرد کرده درشت ۱ عدد
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ لپه نیم فنجان
▪ فلفل نیم قاشق چایخوری
▪ دارچین نیم قاشق چایخوری
▪ جوز هندی نیم قاشق چایخوری
▪ آب ۲ فنجان
▪ آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری 
▪ شکر ۲ قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
پوست به را کنده آن را قطعه قطعه کنید و در کره قدری سرخ کنید . روغن را در یک قابلمه گرم کرده ، گوشت و پیاز و ادویه را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید. وقتی که قهوه ای رنگ شد ، آب لیمو ترش و شکر را به گوشت افزوده مدت ۳۰ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. ۲۵ دقیقه قبل از سرو کردن ، لپه را به آن افزوده به پختن ادامه دهید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن ،به ، سرخ شده را به مخلوط گوشت افزوده مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

منبع : سایت کامتونت

 

خورش بامیه با بادنجان



دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد