loading...
فوج
s.m.m بازدید : 299 1395/04/06 نظرات (0)

زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه

كرده، آن را تا ۵ دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را

اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان

به هم زدن پفك گردویی، باید ۱۵ دقیقه طول بكشد و در آخرین...

s.m.m بازدید : 347 1395/04/06 نظرات (0)

۱)رد، شکر، کره، شیر، نمک و زرده تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بریزید و آن‌قدر

هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. سپس خمیر را با دست به شکل گلوله

درآورید و میان یک‌تکه پلاستیک بپیچید. بعد خمیر را به مدت یک ساعت در

یخچال قرار دهید تا استراحت...

s.m.m بازدید : 393 1395/04/06 نظرات (0)

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. کره و پودر

قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود. یک عدد زرده تخم‌مرغ و وانیل را

اضافه کرده و با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود.سپس پودر بادام و

جوش‌شیرین و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر...

s.m.m بازدید : 391 1395/04/06 نظرات (0)

ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی

حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.سپس گلوکز مایع را

به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی

آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و ...

s.m.m بازدید : 435 1395/04/05 نظرات (0)

خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. بعد

نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.مواد خشک را در ظرف دیگری با هم

الک کنید.(۳ بار این کار را انجام دهید)و به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید

تا خمیری یکنواخت بدست آید. به طور متوالی از این خمیر...

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 420
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,447
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,325
  • بازدید ماه : 14,536
  • بازدید سال : 254,412
  • بازدید کلی : 5,867,969