پانی تایم کوکیز

▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ نمک: یکهشتم قاشق چایخوری
▪ پودر بادام: یک پیمانه
▪ پودر قند: یک و یکسوم پیمانه
▪ کره: یک و یکدوم پیمانه
▪ وانیل شکری: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ جوششیرین: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ زرده تخممرغ: ۲ عدد
▪ بادام: یکدوم پیمانه
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود. یک عدد زرده تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.سپس پودر بادام و جوششیرین و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بهدست نچسبد. خمیر را پهن کرده، سپس قالب بزنید و بعد، یک عدد زرده تخممرغ باقیمانده را با برس روی هر شیرینی بمالید و یک عدد بادام روی شیرینیها بگذارید و در طبقه وسط فر ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینیها بپزند. سینی را از فر بیرون آورده، بعد از ۲ دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.
منبع : روزنامه تهران امروز