


نمک و بکینگ پودر را در شیر حل کرده . تخممرغها را به شیر اضافه میکنیم
و خوب مایه را بهم میزنیم . آرد را با کمی شیر حل کرده کمکم مایه شیر
و تخممرغ را به آن اضافه میکنیم و مرتب مایه را به هم میزنین تا مایه
صاف و بدون گلوله شود ( غلظت مایه باید مثل ماست...

▪ آرد الك شده و تخم مرغ را با شیر و نصف قاشق روغن مخلوط كنید.▪ موز و
پرتقال را خرد كنید.▪ در یك ماهیتابه تفلون روغن را گرم كنید و كمی از خمیر
را داخل روغن بریزید و صبر كنیدتا زیر آن طلایی شود.▪ لبه های خمیر را با
یك چاقو از ماهیتابه جدا كنید و ماهیتابه را به سرعت...

- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. - زرده ها را با شکر و وانیل با
همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. - ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا
نرم شود. - سپس شیر را داغ کنید. ـ ورق های ژلاتین را به شیر داغ
افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم ...

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. پودر قند را
با زردههای تخممرغ و وانیل مخلوط کرده و خوب بزنید تا کرمرنگ و کشدار
شود. گردوی خردشده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.مایه نباید بعد از
اضافهشدن گردو، شل باشد، در غیر اینصورت مقداری...
تعداد صفحات : 13