پفک گردویی

▪ زرده تخممرغ: ۳ عدد
▪ وانیل شکری: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ پودر قند: یکچهارم پیمانه
▪ گردوی خردشده: یک و یکدوم پیمانه
▪ پودر پسته (برای تزئین): به میزان لازم
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. پودر قند را با زردههای تخممرغ و وانیل مخلوط کرده و خوب بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. گردوی خردشده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مایه نباید بعد از اضافهشدن گردو، شل باشد، در غیر اینصورت مقداری گردو اضافه کنید. سینی را چرب کرده و با قاشق از مایه گلولههای کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از سردشدن، شیرینی را از سینی جدا کرده و در ظرف دربستهای نگهداری کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز