ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ( با شعله
ملایم ) سپس زرده و شکر را مخلوط می کنیم و به پودر کاکائو اضافه
می کنیم ، سپس شیر و نشاسته را مخلوط می کنیم و به مواد اضافه
می کنیم و همینطور روی حرارت ملایم هم می...
ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ( با شعله
ملایم ) سپس زرده و شکر را مخلوط می کنیم و به پودر کاکائو اضافه
می کنیم ، سپس شیر و نشاسته را مخلوط می کنیم و به مواد اضافه
می کنیم و همینطور روی حرارت ملایم هم می...
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر
را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و
جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.در ظرف دیگری آرد، شکر،
بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و...
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش
کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.در یک قابلمه متوسط،
یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت
و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید...
۱) فر اجاقگاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت با
شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، زردآلوها را خوب بشویید
و با چاقو نصف کنید. سپس هستههای آنها را بیرون بیاورید. حالا کاسه
بلوری متوسطی آماده کرده، دیواره و کف آن را با کمی ...
۱) کاسه بلوری معمولی متوسطی آماده کنید و برش های نان را به همان
صورت درسته در کف و دیواره های ظرف بچینید. برای هر یک ۵ تا ۶ برش
نان کافی است.۲) انواع توت ها را به همراه پودر قند در قابلمه ای بریزید
و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. با توجه به این که...
تعداد صفحات : 13