loading...
فوج
s.m.m بازدید : 263 1395/04/06 نظرات (0)

پودینگ سیب و دارچین

 

پودینگ سیب و دارچین● مواد لازم برای شش نفر
▪ دو فنجان شیر بدون چربی
▪ یک سوم فنجان آرد ذرت
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ نصف قاشق چایخوری دارچین
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)
▪ یک چهارم فنجان کشمش
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.
حرارت را کم کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.
در یک کاسه تخم مرغ را زده و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن افزوده و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 701
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,733
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,611
  • بازدید ماه : 22,822
  • بازدید سال : 262,698
  • بازدید کلی : 5,876,255