فوج

طرز تهيه پودينگ زردآلو
امروز سه شنبه 24 تیر 1399
تبليغات تبليغات

پودینگ زردآلو

پودینگ زردآلو

 

پودینگ زردآلومعمولا پودینگ‌ها دارای چربی اشباع‌شده بسیار بالایی هستند؛ درحالی که در آنها از حداقل میزان روغن استفاده‌شده و ضمنا در مواد لازم آن تخم‌مرغ نیز به‌کار نرفته است.
پس اگر مشکل چربی خون دارید، این دسر خوشمزه را با خیال راحت درست کنید و بخورید.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ عسل؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ زردآلوی کاملا رسیده؛ ۴۰۰ گرم
▪ آرد گندم؛ ۱۵۰ گرم
▪ بیکینگ‌پودر؛ یک قاشق چای‌خوری
▪ خمیر تازه نان فانتزی؛ یک و نیم پیمانه
▪ شکر؛ دوسوم پیمانه
▪ پودر دارچین؛ یک قاشق چای‌خوری
▪ روغن مایع؛‌۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ شیر کم‌چرب؛ سه‌چهارم پیمانه
● روش تهیه:
۱) فر اجاق‌گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت با شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، زردآلوها را خوب بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس هسته‌های آنها را بیرون بیاورید. حالا کاسه بلوری متوسطی آماده کرده، دیواره و کف آن را با کمی روغن چرب کنید، سپس عسل را در کاسه بریزید.
۲) ۸ عدد از نیمه زردآلوها را روی عسل داخل کاسه بچینید. سپس بقیه زردآلوها را در دستگاه خردکن بریزید و به پوره تبدیل کنید. پوره را کناری بگذارید تا در پایان کار مورد استفاده قرار گیرد.
۳) ظرف گود دیگری آماده کنید و آرد، خمیر نان، شکر و دارچین را باهم مخلوط کنید. پس از آن، روغن و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴) این مخلوط را روی نیمه‌های زردآلو بریزید و مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی‌رنگ شده و خودش را بگیرد، در فر حرارت دهید. در پایان این مدت، این پودینگ را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو به‌عنوان سس میل کنید.

 

منبع : همشهری آنلاین

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد